Naši klijenti o nama

Zadovoljstvo mi je bilo da sarađujem sa Milanom. Tokom saradnje pomogao nam je da donesemo niz strateških odluka u poslovanju firme koje su se ispostavile kao vrlo uspešne.

Polar Food doo

Polar Food

Ivan Rakić
Vlasnik i direktor, Polar Food doo

U višegodišnjoj saradnji sa Milanom pre svega bih naglasio da je uspeo da u operativnom radu promeni odnos menadžmenta prema predlozima koje polaze od vlasnika i da oni ne moraju da budu neprikosnoveni.
I mi smo kao i većina firmi sa manjim brojem zaposlenih pre  svega okrenuti ka povećanju prodaje i ukupnog prihoda , ali nas je Milan sada osvestio da i uvodjenje svih procesa u rad firme kao i usvajanje procedura za rad zaposlenih igra veoma važnu ulogu u organizaciji firme. Pre saradnje sa Milanom nismo usvajali strategiju razvoja firme za period od dve-tri godine a sada je to obavezno. Još puno bih mogao pozitivnih promena da nabrojim , kao sto su uvodjenje BI-aja , izrada novog sajta, početak digitalnog marketinga i formiranje službe marketinga u samoj firmi. Posebno bih naglasio odličan rad u kontrolingu troškova i planiranju budžeta .
Zato nastavljamo dalju saradnju…

TGK

TGK
TGK
Stari Beograd

Dragan Gojković
Direktor, TGK doo, Čačak

Sa Milanom smo iako ne formalno, jer smo postojali već 15 godina, krenuli da gradimo startap ulazeći u potpuno novu oblast bez poznavanja konkurencije, tržišta, kanala prodaje. I da u toj novoj oblasti faktički igrađujemo sebe kao firmu. Ako bih morao jednom rečju da opišem Milanov uticaj na nas je – savest.
Digitel.rs
Digitel

Dejan Savić
suvlasnik i direktor, Digitel doo, Čačak.

Magsistem: Po meri vašeg biznisa.
Možete zakazati besplatan sastanak.