Usluge

Strateški menadžment sa implementacijom
Pobediti bez ratovanja je cilj dobre strategije. Analiza, ciljevi, planiranje, strpljenje, doslednost, mudrost i upornost su ključne reči za uspešnu realizaciju strategije poslovanja.
Read more
Reorganizacija poslovanja
Ovaj složeni proces sastoji se od: Preispitivanja vlasničke strukture Utvrđivanja, artikulacije, interesa vlasnika Identifikacije snaga i slabosti poslovanja, internih i eksternih Definisanja ciljeva reorganizacije Planiranja promena Definisanje načina i alata za sprovođenje promena Definisanje vremenskog okvira za realizaciju promena
Read more
Krizni menadžment
Ne reaguju kada se pojave prvi pokazatelji, čak ni kada su svesni prikrivenih faktora koji ukazuju na pojavu krize. Ne koristi se mogućnost preventivnog upravljanja krizom prilikom pojave prvih pokazatelja krize.
Read more
Organizacija konsultantskih timova
Preduzetnik, vlasnik MSP (malog i srednjeg preduzeća), ne poseduje dovoljno informacija i/ili iskustva vezanih za pružanje konsultanstkih usluga. Samim tim pred njim je izazov, kako angažovati konsulanta.
Read more
Upravljanje kompanijom
Kao predsednik kompanije koja je pretežni izvoznik automatizovanih mašinskih linija, na sve kontinente, stekao sam dragoceno iskustvo iz ugla realizacije i odgovornosti funkcije na kojoj sam se nalazio, u transformaciji porodično-vlasničkog upravljanja poslovanjem u korporativno menadžersko upravljanje.
Read more

Po meri vašeg biznisa.

Možete zakazati besplatan sastanak.

Više od 250 preduzeća u Srbiji podržano preko EBRD programa

Uz podršku Evropske unije, i u saradnji sa Ministarstvom Privrede Republike Srbije, EBRD je organizovao konferenciji „EU za Srbiju – EBRD Program podrške malim i srednjim preduzećima i predstavljanje rezultata“, koja je održana u četvrtak 15.decembra 2022.godine, u hotelu Hyatt Regency, Beograd.
Bili smo učesnici u ovom uspešnom programu podrške malim i srednjim preduzećima u Srbiji.

Magsistem: Po meri vašeg biznisa.
Možete zakazati besplatan sastanak.